zamknij

Galeria

Kulinarne popisy młodych kucharzy podczas Śląskiej Jesieni Kulinarnej w „Ekonomiku”

W wodzisławskim „Ekonomiku” odbyła się już szósta edycja Śląskiej Jesieni Kulinarnej. Tematem przewodnim kulinarnych zmagań młodych kucharzy była pierś kaczki sous vide, a sam konkurs – dzięki unijnemu wsparciu finansowemu – zyskał rangę międzynarodową.

Autor: dk, materiały prasowe Starostwo Powiatowe w Wodzisławiu Śląskim 2016-11-25
Oceń publikację: + 1 + 1 - 1 - 1

Obserwuj nasz serwis na:

Zamieszczone komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników portalu. Redakcja portalu tuWodzislaw.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Alert tuWodzislaw.pl

Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera tuWodzislaw.pl i napisz nam o tym!

Wyślij alert

Sonda

Czy jesteś szczęśliwy w Wodzisławiu Śląskim i powiecie?




Oddanych głosów: 1074