Powrót do
galerii
1
/
8
Wodzisławianin w międzynarodowej elicie kucharzy
Michał Kawulok zdobył srebrny medal na Międzynarodowym Konkursie Młodych Profesjonalistów Branży Gastronomicznej „Gastro Junior Brno 2012 Nowaco Cup”. Uczeń Zespołu Szkół Ekonomicznych przygotował pierś indyczą nadziewaną wątróbką, pieczarkami i szpinakiem, w towarzystwie pulpecika z gremolatą na winnej galaretce agarowej, z dodatkiem puree selerowego, fasolki mamuciej i sosu estragonowego.
1
/
8
Wodzisławianin w międzynarodowej elicie kucharzy
Michał Kawulok zdobył srebrny medal na Międzynarodowym Konkursie Młodych Profesjonalistów Branży Gastronomicznej „Gastro Junior Brno 2012 Nowaco Cup”. Uczeń Zespołu Szkół Ekonomicznych przygotował pierś indyczą nadziewaną wątróbką, pieczarkami i szpinakiem, w towarzystwie pulpecika z gremolatą na winnej galaretce agarowej, z dodatkiem puree selerowego, fasolki mamuciej i sosu estragonowego.