zamknij

Galeria

Wodzisławianin w międzynarodowej elicie kucharzy

Michał Kawulok zdobył srebrny medal na Międzynarodowym Konkursie Młodych Profesjonalistów Branży Gastronomicznej „Gastro Junior Brno 2012 Nowaco Cup”. Uczeń Zespołu Szkół Ekonomicznych przygotował pierś indyczą nadziewaną wątróbką, pieczarkami i szpinakiem, w towarzystwie pulpecika z gremolatą na winnej galaretce agarowej, z dodatkiem puree selerowego, fasolki mamuciej i sosu estragonowego.
Autor: Materiały prasowe 2012-03-18
Oceń publikację: + 1 + 1 - 1 - 0

Obserwuj nasz serwis na:

Zamieszczone komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników portalu. Redakcja portalu tuWodzislaw.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Alert tuWodzislaw.pl

Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera tuWodzislaw.pl i napisz nam o tym!

Wyślij alert

Sonda

Czy jesteś szczęśliwy w Wodzisławiu Śląskim i powiecie?




Oddanych głosów: 1093