Zapraszamy do obejrzenia premierowego wydania programu „Brylant w kuchni”. A w nim relacja z wizyty Wojciecha „Brylanta” Ostrzołka w kuchni rybniczanina Piotra Boreckiego, który zaserwował marynowaną polędwiczkę wieprzową, flambirowaną w wiśniówce.
2017-09-26 09:42Śmiertelny wypadek na Czarnieckiego. Zginął motocyklista
52941Policja wyjaśnia okoliczności śmiertelnego wypadku. Są wstępne ustalenia
13247[AKTUALIZACJA] Śmigłowiec LPR w Rydułtowach. Mężczyzna został zabrany do Jastrzębia
8834Wypadł z drogi i zawisł na barierkach. Miał 3 promile...
4550Jacek Filas nowym komendantem wodzisławskiej PSP [FOTO]
3950Poważny wypadek na autostradzie tuż przed polską granicą. Zginęły dwie osoby, droga jest zablokowana
0Wypadł z drogi i zawisł na barierkach. Miał 3 promile...
0Jacek Filas nowym komendantem wodzisławskiej PSP [FOTO]
02 maja - dziś Dzień Flagi
0Rozpoczęła się majówka. Dziś 1 maja - Święto Pracy
0Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera tuWodzislaw.pl i napisz nam o tym!
Wyślij alert