Mateusz Tekieli, uczeń klasy drugiej Technikum Gastronomicznego, zdobył I miejsce, a na miejscu trzecim znalazła się Andrea Rybus, również uczennica klasy drugiej.
Poziom konkursu był bardzo wysoki, rywalizacja duża, a adrenaliny dodawało profesjonalne jury składające się z szefów kuchni Promu m/f POLONIA i UNITY LINE, Hotelu Interferie Medical SPA i Hotelu Amber Balic.
Nasi uczniowie, trenowani przez panią Elżbietę Kaczmarek – Wija, po mistrzowsku przygotowali : „Tartinkę tortową z pastami rybnymi w akompaniamencie sosu jogurtowego z wasabi” i „ Mus z halibuta w towarzystwie flambirowanej krewetki na sianku z kiełków rzodkiewki”.
Zamieszczone komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników portalu. Redakcja portalu tuWodzislaw.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Urodzinowa niespodzianka dla Bartka. Policjanci spełnili jego marzenie!
+13 / -9Kolejna edycja Festiwalu "ŚpiewaMY". Znów było wyjątkowo!
+0 / -1Uczeń „Budowlanki” najlepszy na Olimpiadzie Wiedzy i Umiejętności Budowlanych
+9 / -10"Okrakiem przez wiek. Strzępy pamięci". Spotkanie z dr Józefem Musiołem
+0 / -1Taniec: Miraż i DanceCap przywożą medale z mistrzostw w Pawłowicach
+0 / -2Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera tuWodzislaw.pl i napisz nam o tym!
Wyślij alert